Ben je het grootste deel van je vrije tijd in de tuin te vinden? Dan vind je het vast jammer dat je niet altijd in het zonnetje kunt wieden! Soms is het slecht weer en in de winter valt er ook een stuk minder te beleven in de tuin.

Leuk idee: haal het buitenleven naar binnen door een muur te beplakken met groot, gedetailleerd fotobehang. Die is het mooiste behang met tuinmotieven op wallpassion.eu die je nu kunt bestellen.

Different beautiful butterflies fluttering…

Bloemen en vlinders zijn twee van de mooiste wezens die je in je tuin kan aantreffen. Haal ze allebei naar binnen met dit fotobehang op wallpassion.eu vol witte margrieten en oranje vlinders.

Cherry on a branch in the garden

Staan er in jouw tuin ook (sier)fruitbomen? Deze weelderige tak vol sappige kersen laat je direct verlangen naar de komende herfst. Deze kersen vallen niet en gaan ook niet rotten!

Cascade waterfall in Japanese garden in Bonn

Heb je altijd al een Japanse zentuin willen hebben? Daarvoor hoef je geen stuk van je kostbare buitenruimte op te offeren. Geniet gewoon van dit behang vol groen en watervallen.

Ross Fountain in Butchart Gardens

Een grote natuurlijke waterval, omringd door bomen en tulpen. Daar heb je thuis waarschijnlijk niet de ruimte voor – maar dit prachtige behang is dé oplossing!


Gecategoriseerd in:Zwemmen is gezond